Tapijtreiniging

Tapijtreiniging
U kunt ons inschakelen voor tapijtreiniging in uw woning of in uw bedrijfsruimte en kantoor. De tapijten in uw woning reinigen we op een snelle en grondige manier. Door onze milieuvriendelijke manier van reinigen is onze tapijtreiniging volledige veilig voor kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn alle behandelde oppervlaktes binnen 2 uur weer droog, waardoor u snel uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten.

Als zakelijke klant kiest u met onze tapijtreiniging voor optimale flexibiliteit. Wij komen langs op een moment dat het u uitkomt, ook buiten openingstijden. Uw vloerbekleding is binnen 1 dag volledig te reinigen. Op deze manier kunt u de volgende dag alweer gebruik maken van de ruimte en kost het u geen productieve werkuren van uw werknemers.

Wij kunnen voor u een degelijke en algehele reiniging verzorgen. Waarmee storende vlekken van koffie, thee, vruchtensappen e.d. verwijderd worden. Het tapijt zal er weer schoon uitzien en de levensduur aanzienlijk verbeteren. Maar ook op het gebied van bedrijfshygiƫne verbeteren de omstandigheden. In het tapijt zit vaak jaren vuil- en stof uit o.a. schoenen. Door het reinigen van uw tapijt zal de werkomgeving van uw werknemers ook gezonder worden.

Reiniging in auto
Wilt u het interieur van uw auto grondig laten reinigen? Van gemorste dranken, etensresten of ander vuil, Leesk is gespecialiseerd in een complete auto interieur reiniging. Door onze professionele reinigingsmethode wordt uw auto bevrijd van alle soorten vuil en nare luchtjes. De bekleding wordt niet alleen gereinigd, tevens wordt een vuilbeschermende laag aangebracht om toekomstige vlekken tegen te gaan.

Contact

Leesk Schoonmaakbedrijf

Tiengeburen 12

3075 HR Rotterdam

E: info@schoonmaakbedrijfleesk.nl

T: 010-3075410

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Onze diensten

All-round schoonmaak

Vloerreiniging

Portiek onderhoud

Sanitair reiniging

Bouwoplevering

Glasbewassing