Sectoren

Schoonmaak sectoren
Schoonmaakbedrijf Leesk is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Rotterdam. Door heel Nederland zijn wij actief in verschillende brances. Ons motto is: ‘Top service. Top kwaliteit.‘. Onze clienten worden bediend door onze vaste medewerkers. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de allerhoogste kwaliteitsnormen. Het is niet voor niets dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8.5!

Schoonmaak voor particulieren
Ons klantenbestand is zeer divers. Leesk Schoonmaakbedrijf werkt veel voor particulieren. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken van uw woning. Periodiek of eenmalig. Wij regelen het! U kunt rekenen op onze uitstekende service en betrouwbaarheid. Bovendien is Leesk Schoonmaakbedrijf de garantie voor kwaliteit.

Kantoorpanden en bedrijfsleven
Ook werken wij veel voor het bedrijfsleven. Het schoonmaken van kantoorpanden is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Doordat wij zeer flexibel zijn kunt u ons eenvoudig inplannen na werktijd. Zo kunt u onverstoord doorgaan met waar u goed in bent: ondernemen.

Schoonmaak in de horeca
Veel horecabedrijven, hotels en B&B’s weten ons inmiddels te vinden. Wij zijn de schoonmaak-partner voor het bedrijfsleven in Nederland. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken van een feestzaal na een event, een druk weekend en meer. Leesk schoonmaak is onder andere uitgerust met een facilitaire service. Zo kunnen wij u ook helpen met het vervoeren van goederen van ‘A naar B’.

Schoonmaak voor overheid en onderwijs
Onze dienstverlening voldoet aan de hoogste milieunormen in Nederland. Dit maakt ons een uitermate geschikte partner voor overheidsinstellingen en onderwijs. Leesk Schoonmaakbedrijf werkt efficiƫnt, in het weekend en in de avonduren. Dit maakt ons een full-service partner voor het schoonmaken van bibliotheken, gemeentehuizen, scholen en meer.

Contact

Leesk Schoonmaakbedrijf

Tiengeburen 12

3075 HR Rotterdam

E: info@schoonmaakbedrijfleesk.nl

T: 010-3075410

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Onze diensten

All-round schoonmaak

Vloerreiniging

Portiek onderhoud

Sanitair reiniging

Bouwoplevering

Glasbewassing