Sanitair Reiniging

Sanitair Reiniging
Schoon sanitair is een must in elk huishouden. Dit geldt uiteraard ook voor het bedrijfsleven. Een frisse toiletomgeving is daarnaast erg comfortabel en hygiënisch. Leesk Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen en schoon houden van sanitair. Daarnaast zijn wij leverancier van professionele schoonmaakmiddelen.

Hygienisch en comfortabel
Zoekt u ondersteuning in de schoonmaak van uit toilet(ten)? Dan is Leesk Schoonmaakbedrijf de aangewezen partner voor een duurzame en schone toiletomgeving. Naast het schoonmaken en reinigen van toiletten kunt u ons inschakelen voor het schoonmaken van woningen, kantoorpanden en meer. Dit alles maakt ons een professioneel schoonmaakbedrijf voor de particulier en zakelijke markt.

Meer informatie en advies
Leesk Schoonmaakbedrijf is actief in diverse branches. Onze aanpak is helder: u kunt via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor het opstellen van een scherpe aanbieding. Indien gewenst komen wij geheel kosteloos langs voor een adviesgesprek op locatie.

Contact

Leesk Schoonmaakbedrijf

Tiengeburen 12

3075 HR Rotterdam

E: info@schoonmaakbedrijfleesk.nl

T: 010-3075410

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Onze diensten

All-round schoonmaak

Vloerreiniging

Portiek onderhoud

Sanitair reiniging

Bouwoplevering

Glasbewassing