Bouw Oplevering

Uw bouwproject schoon afleveren
Speciaal voor projectontwikkelaars, makelaars en woningbezitters bieden wij onze diensten aan bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Leesk Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van woningen en bedrijfspanden.

Is uw woning of bedrijfspand verkocht? Wij zorgen ervoor dat uw object netjes en representatief wordt overgedragen aan de nieuwe bezitters van uw onroerend goed. Leesk Schoonmaakbedrijf staat voor een sublieme kwaliteit. Ons motto is niet voor niets: ‘Top Service. Top kwaliteit’.

Schoonmaak bij verhuizing
Ook als u gaat verhuizen is het prettig als uw woning netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Wij ruimen alles op en laten uw woning netjes en schoongemaakt achter. Wij maken uw woning volledig schoon. Klant is koning!

Advies en meer informatie
Leesk Schoonmaakbedrijf is actief in diverse branches. Onze aanpak is helder: u kunt via onze website gemakkelijk eenĀ offerte aanvragen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor het opstellen van een scherpe aanbieding. Indien gewenst komen wij geheel kosteloos langs voor een adviesgesprek op locatie.

Contact

Leesk Schoonmaakbedrijf

Tiengeburen 12

3075 HR Rotterdam

E: info@schoonmaakbedrijfleesk.nl

T: 010-3075410

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Onze diensten

All-round schoonmaak

Vloerreiniging

Portiek onderhoud

Sanitair reiniging

Bouwoplevering

Glasbewassing